Donaris 930 x 122

consiliul local

Cristian Gentea: „Finanţări de 22 milioane euro în Piteşti. Colegii de la fonduri merită felicitări”

În şedinţa extraordinară a CL Piteşti de astăzi, au fost aprobate proiectele de hotărâre privind participarea municipiului Piteşti în cadrul Planului Naţional de Redresare şi Rezilienţă (PNRR), Componenta 5 – Valul renovării.

Citiți și: Cel mai mare campionat din Europa se ține la Pitești! Intrarea este gratuită

Sunt vizate unităţi de învăţământ, dar şi imobile care vor fi renovate cu fonduri PNRR de aproximativ 22 milioane euro.

De altfel, primarul Cristian Gentea a menţionat că motivul principal al convocării şedinţei ţine chiar de aceste puncte de pe ordinea de zi.

Citiți și: Pitești. Circ în CL Pitești făcut de tatăl cântărețului Randi! Video

„Vineri, colegii de la proiecte au înregistrat cereri de finanţare prin PNRR, Componenta 5 – Valul renovării, în valoare de 22 milioane euro, pentru 4 unităţi de învăţământ şi 17 blocuri.  Colegii de la ‘fonduri’ merită felicitări”, a transmis primarul Piteştiului.

 

NOR CURIER 555×222

Comentarii

2 comentarii

  • Tudose spune:

    Înțelegem că au inregistrat cereri, adica n-au stat degeaba si merita felicitări că au venit la serviciu. Mentalitate de bugetar d-ălă vechi, care n-a lucrat o zi in privat. Să-i facă repede cetateni de onoare, sau mai degrabă de oroare. Dacă vă iese finanțarea, iar umpleți orașul de borduri. Tot cu firmele ălea.

  • Ionuț spune:

    În Romania, muncind la stat, trebuie să fii felicitat dacă îți faci treaba pentru care ești plătit !? Wow !

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

NOR EXPRES 570×90