930×122 CAPRA 5

cristian gentea

Cristian Gentea: „Mi-aş dori ca FC Argeş să joace într-o cupă europeană”

În conferinţa de presă care a avut loc astăzi în sala de consiliu a Primăriei Piteşti, s-a discutat şi despre sport. Primarul Cristian Gentea, cunoscut pentru implicarea sa în acest domeniu, a sugerat că exigenţele sunt cele care au determinat creşterea performanţelor echipelor de baschet şi fotbal.

Citiți și: Așa arată un liceu din Pitești! Investiție de milioane de lei

Edilul a ţinut să amintească în primul rând de echipa de baschet a Piteştiului, care este în acest moment pe locul 2 în clasamentul Diviziei A.

Gentea, despre performanţele BCM Piteşti

Echipa are rezultate foarte, foarte bune. Mai sunt câteva meciuri, sper să rămânem acolo. Anul trecut am terminat pe locul 3, venind de pe locul 6. Acum avem şansa să jucăm cu o echipă mai slabă. De când am venit la FC Argeş am impus target-uri din ce în ce mai înalte. Suma care era alocată este aceeaşi cu acum şase ani. Adică este mai mică, pentru că euro nu mai e cât era atunci. Iată că se poate face treabă cu aceeaşi bani. Atunci, target-ul era 1 – 8 din 10 echipe. Terminau pe 8 şi erau mulţumiţi, luau banii, luau şi prime… De ce? Nu se ştie. Când am impus 1 – 6 toţi au zis că sunt nebun. Apoi, 1 – 4. Mi s-a spus că nu va semna nimeni contracte. Uite că le-au semnat!

Citiți și: Cel mai mare campionat din Europa se ține la Pitești! Intrarea este gratuită

Întrebat dacă aspiră cu echipa de fotbal FC Argeş la o participare într-o competiţie european, Cristian Gentea a răspuns că şi-ar dori chiar din acest an, dacă se poate.

Ambiţii cu FC Argeş

Vă daţi seama, eu mi-aş dori de anul acesta. Sunt convins că băieţii vor face tot ce se poate ca să nu terminăm pe locul 6. Da, în cel mai rău caz vom termina pe locul 6. Banii care vin din drepturi de televizare ne conferă un altfel de confort cu care să atacăm sezonul următor. Vom întări echipa acolo unde este nevoie„, a transmis Cristian Gentea.

Microbiştii se pot pregăti, aşadar, pentru un nou sezon puternic în care FC Argeş va lupta pentru revenirea în plan internaţional, lucru care nu s-a mai întâmplat din anii ’80.

Eco moto 555×222

Comentarii

2 comentarii

  • Andrei spune:

    Asta e mai rău ca JIJI,visează cai verzi pe pereți și nu știe cum sa-l de-a pe Prepelita afara. Condiții de liga 3 la Fc. Arges și sa nu mai vb de copii care nu se interesează nimeni de ei plătesc părinții și aerul de la stadion. Antrenori fără nici o performanța care vin doar sa/și ia salariul

  • Ionescu spune:

    Genteo, și eu a-și vrea să văd străzi fără gropi, fără balamuc în trafic și alte îmbunătățiri în oraș… nu imbecili care aleargă după bașică, wc cu lift sau fântână cântătoare. Dar de,mai ușor e pâine și circ.

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3