EcoMoto 930×122

buget

lei-ron-bani

BUGETUL JUDEȚULUI BATE PASUL PE LOC

Florin Tecău, preşedintele Consiliului Judeţean Argeş, a făcut astăzi câteva precizări legate de bugetul pentru 2015. Tecău a declarat, în conferinţa de presă a instituției, că bugetul pentru anul viitor va fi similar cu cel din 2014. „Nu văd să fie modificări semnificative. Nu am avut încasări mai mari sau cheltuieli altfel decât cele pe care le-am programat, deci cred că bugetul pentru 2015 va fi ca cel din acest an.”, a spus Tecău.

Citiți și: Doliu de ultim moment la Consiliul Județean Argeș!

Bugetul total pentru 2014 s-a ridicat la 269, 6 milioane de lei. Din această sumă, aproape 50 de milioane de lei au fost prevăzuţi pentru cheltuielile de personal, iar 123 de milioane, pentru asistenţă socială. Pentru învăţământul special s-au prevăzut 12, 5 milioane de lei, iar pentru cultură, recreere şi religie, 30 de milioane. Pentru transporturi (care includ şi activităţile de reabilitare a drumurilor şi de întreţinere a lor, inclusiv pe timp de iarnă), suma a fost de aproape 30 de milioane de lei.

Pentru proiectul de gestionare a deşeurilor în judeţ s-au prevăzut 4 milioane de lei. De asemenea, pentru programele „Laptele şi cornul”, „Miere în şcoli” şi „Fructe în şcoli” a fost prevăzută suma de 13, 2 milioane.

Citiți și: Premieră în Argeș! Dotări vitale!

555 X 222 CAPRA

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3