Donaris 930 x 122

cursuri

CURSURI GRATUITE DE ÎNOT LA MIOVENI

Cursuri gratuite de înot la Mioveni.

Citiți și: Icoană miraculoasă, „tămăduitoare de cancer și boli grele”, ajunge azi în Argeș

Primăria Mioveni şi Societatea Servicii Edilitare pentru Comunitate Mioveni au continuat şi în acest an parteneriatul încheiat cu şcolile din oraş care presupune oferirea gratuită a unei sesiuni de 12 ședinţe de înot pentru elevi, aceştia fiind grupaţi în funcţie de vârstă şi de programul şcolar.

Societatea Servicii Edilitare pentru Comunitate Mioveni pune la dispoziția elevilor şi mijloc de transport gratuit pentru deplasarea către şi dinspre Bazinul Didactic de Înot.

Citiți și: Exclusiv! Fetița care a căzut iar de la etaj, „e mai critic decât data trecută/Mama țipa foarte tare!”

În prezent, prima serie care numără 100 de elevi de gimnaziu de la Şcolile „George Topârceanu”, „Liviu Rebreanu” şi „Iulia Zanfirescu”, vor desfăşura în perioada 17 octombrie 2016 – 20 ianuarie 2017 cele 12 cursuri de înot şi iniţiere.

Toate activităţile din cadrul Bazinului Didactic de Înot Mioveni se desfăşoară sub îndrumarea a doi instructori specializaţi şi sub supravegerea unui salvamar şi a două asistente medicale.

Mai multe informații puteți afla la numerele de telefon 0725.104.856 sau 0348.807.080 și accesâd site-ul la adresa www.bazinuldeinotmioveni.ro .

555 X 222 POSADA 2

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

EcoMoto 570×90