EcoMoto 930×122

fotografii

DE COLECȚIE! GALERIE FOTO CU PITEŞTIUL VECHI

Municipiul Piteşti a evoluat foarte mult în ultimele zeci de ani, devenind, la un moment dat, un puternic centru industrial.

Citiți și: Pitești. Accident grav, cu 2 mașini! Un copil a fost rănit

Încă sunt mulţi, însă, cei care tânjesc după aerul boem al Piteştiului vechi, un târg la răscruce de drumuri care a reuşit să îşi depăşească în timp condiţia. Din păcate, doar câteva clădiri din centru, din zona Sfânta Vineri şi Târgu din Vale, mai păstrează parfumul unor epoci de mult timp apuse.

În acest sens Primăria Piteşti a lansat pe pagina proprie de internet un album cu imagini din Piteştiul vechi. Nostalgicii, dar şi mai tinerii piteşteni, pot vedea la adresa http://primariapitesti.ro/portal/arges/pitesti/portal.nsf/AllByUNID/33469C8775925686C22572EB001FD370?OpenDocument fotografii de mare valoare documentară.

Citiți și: Traseu nou Publitrans special pentru Argeș Mall

555×222 grota rece

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

NOR EXPRES 570×90