930×122 CAPRA 5

BRADU DAN STROE

DAN STROE VREA UN NOU MANDAT PENTRU PRIMĂRIA BRADU

Primarul comunei Bradu, Dan Stroe, a declarat astăzi la conferința de presă săptămânală, organizată de PSD Argeș că principala sa preocupare din punct de vedere administrativ a fost aceea de a asigura cetățenilor infrastructura de utilități atât de necesară – apă, canal, iluminat publiuc și drumuri.

Citiți și: Argeș. Teren ca-n America pentru copiii din școală!

Până acum au fost asfaltate 14 străzi, au fost forate două puțuri de apă de mare adâncime și mai urmează unul în zona lacului Ilma și va urma un proiect de amenajare a drumului județean care traversează comuna.

Un proiect important pe care primarul Dan Stroe l-ar fi vrut să fie finanțat de la Guvern, făcând cerere în acest sens, este cel de asfaltare a încă 22 de străzi și introducerea canalizării aferente. Guvernul nu a dat însă niciun răspuns, așa că soluția găsită este de a finanța proiectul multianual (trei ani) cu bani de la bugetul local.

Citiți și: Argeș. Primul om din comunitate, surpriza surprizelor!

La fel ar sta lucrurile și cu un alt proiect, cel de amenajare a pârâului Valea Geamăna. Ca și Mihai Rachieru la Budeasa (alte detalii AICI), și Dan Stroe a fost desemnat deja de către PSD să candideze pentru un nou mandat la funcția de primar al comunei Bradu.

 

555×222 grota rece

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3