New Profesional Consult 930 x 122

budesa

MIHAI RACHIERU VA CANDIDA PENTRU UN NOU MANDAT LA PRIMĂRIA BUDEASA

Primarul din Budeasa, Mihai Rachieru, a declarat azi la conferința de presă săptămânală, organizată de PSD Argeș că, de când a început pandemia, a trebuit să gestioneze problemele legate de noul coronavirus doar cu bani de la bugetul local, fără a primi vreun sprijin de la Guvern – totul în contextul în care încasările din taxe și impozite au scăzut.

Citiți și: Argeș. Sute de investiții în producție și logistică

Desemnat să candideze din partea PSD pentru un nou mandat de primar, Mihai Rachieru a afirmat că, până acum, a încercat să prioritizeze investițiile, în condițiile în care bugetul local nu este foarte generos.Primarul a spus că va continua proiectele privind reabilitarea drumurilor și extinderea rețelelor de apă și canalizare, dar și că vor începe lucrări noi precum construcția unui cămin cultural (săptămâna viitoare), o nouă sală de sport, o nouă grădiniță cu program prelungit, dar și că în curând vor fi gata lucrările de construire a unui dispensar.

O problemă importantă semnalată de către Rachieru a fost aceea că Guvernul a pus în cârca administrațiilor locale cheltuielile cu asistența socială (persoanele cu dizabilități și însoțitorii acestora) și că până acum a alocat de la bugetul local 180.000 de lei în acest sens. Dacă Executivul nu va lua măsuri, atunci multe primării nu vor mai putea face astfel de plăți de acum încolo.

Citiți și: Primăria Pitești pregătește proiecte pentru creșe, blocuri, parcuri și locuințe pentru tineri

NOR CURIER 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3