New Profesional Consult 930 x 122

europeană

NOI PROIECTE CU BANI EUROPENI PENTRU PITEŞTI

La Primăria Piteşti s-a desfășurat astăzi o şedinţă importantă, la care au participat şi reprezentanţi ai Agenţiei Regionale de Dezvoltare Sud Muntenia, în frunte cu Liviu Muşat, directorul instituţiei.

Citiți și: Program special pentru piețele din Pitești

Tema: axele de finanţare cu bani europeni care ar putea fi accesate pentru materializarea unor proiecte urbanistice de anvergură ale municipalităţii.

„Avem în pregătire în jur de 30 de teme de proiecte, dar am putea depune și acum pentru finanţare europeană 16-20 de proiecte. Avem în vedere, printre altele, construirea unui nou pod peste râul Argeş, o sală polivalentă (foto), noi pasaje rutiere, piste pentru bicicliști și modernizare de străzi. Banii europeni sunt foarte importanţi şi ne vom bate pentru fiecare euro.”, ne-a declarat viceprimarul Cornel Ionică.

Citiți și: Pitești: Botez încheiat devreme de polițiști. Toți invitații au fost amendați

Unul dintre proiectele similare finanțate cu fonduri europene și finalizat recent reprezintă un dezastru pentru Pitești. Este vorba despre așa-zisa regenerare urbană, inițiativă a tandemului administrativ de groază Tudor Pendiuc – Cornel Ionică, proiect care a „îngropat” orașul în beton și în urma căruia spații verzi și arbori au fost „măcelăriți”.

Despre proiectul construirii unei săli polivalente puteți citi aici: http://epitesti.ro/administrativ-3/sala-polivalenta-din-pitesti-va-avea-4-000-de-locuri/.

Detalii despre proiectul construirii unui nou pod, aici: http://epitesti.ro/administrativ-3/incep-procedurile-pentru-noul-pod-peste-arges/.

Donaris 555×222

Comentarii

Un comentariu

  • Syncopat spune:

    dar gara e data in functiune? pentru ca seara sunt luminile stinse si pare inchisa, deja ceasul nu mai functioneaza… sau e cu program de la 9 la 18?

Donaris 570×90

Dacă vrei publicitate pe ePitesti.ro trimite mesaj la 0774 587 441 sau un email la [email protected] și te contactăm noi.

Trimite-ne știrea ta pe whatsapp la
0774 587 441