930×122 CAPRA 5

cornel ionica

SUMĂ URIAȘĂ PENTRU PITEȘTI. CINE DĂ BANII?

Sumă uriașă pentru Pitești. Cine dă banii? Primarul Cornel Ionică a fost ieri la Ministerul Transporturilor şi la Ministerul Dezvoltării Regionale, Administrației Publice și Fondurilor Europene ca să ducă documentaţia solicitată de autorităţile centrale pentru o serie de proiecte din Pitești care necesită finanţare de la bugetul de stat sau de la bugetul Uniunii Europene.

Citiți și: Pitești. S-a aprins iluminatul festiv! Cum arată centrul orașului

„Vorbim de proiecte de 350.000.000 de euro. Sunt bani mulţi, pe care noi nu i-am putea aloca în veci din bugetul orașului! Avem speranțe mari că vom obține finanțarea cerută.”, a declarat astăzi Cornel Ionică pentru ePitești.

Vă reamintim că proiectele vizează construirea unei săli polivalente, modernizarea și extinderea stadionului „Nicolae Dobrin”, construirea unor pasaje rutiere supraterane şi a centurii de Vest a municipiului și mobilitatea urbană (care cuprinde, printre altele, cumpărarea de autobuze electrice, modernizarea staţiilor de călători ale Publitrans, montarea de camere video de supraveghere în principalele intersecţii și a unor sisteme de taxare electronică în actualele autobuze Publitrans).

Citiți și: Pitești: Noi evenimente la Centrul Cultural

Proiectele vor fi incluse în bugetul municipiului pentru anul 2017 în vederea cofinanțărilor care ar urma să fie asigurate din banii Piteștiului.

555 X 222 CUMPANA 2

Comentarii

570 X 90 CAPRA 3