Donaris 930 x 122

cornel ionica

SUMĂ URIAȘĂ PENTRU PITEȘTI. CINE DĂ BANII?

Sumă uriașă pentru Pitești. Cine dă banii? Primarul Cornel Ionică a fost ieri la Ministerul Transporturilor şi la Ministerul Dezvoltării Regionale, Administrației Publice și Fondurilor Europene ca să ducă documentaţia solicitată de autorităţile centrale pentru o serie de proiecte din Pitești care necesită finanţare de la bugetul de stat sau de la bugetul Uniunii Europene.

Citiți și: Program special pentru piețele din Pitești

„Vorbim de proiecte de 350.000.000 de euro. Sunt bani mulţi, pe care noi nu i-am putea aloca în veci din bugetul orașului! Avem speranțe mari că vom obține finanțarea cerută.”, a declarat astăzi Cornel Ionică pentru ePitești.

Vă reamintim că proiectele vizează construirea unei săli polivalente, modernizarea și extinderea stadionului „Nicolae Dobrin”, construirea unor pasaje rutiere supraterane şi a centurii de Vest a municipiului și mobilitatea urbană (care cuprinde, printre altele, cumpărarea de autobuze electrice, modernizarea staţiilor de călători ale Publitrans, montarea de camere video de supraveghere în principalele intersecţii și a unor sisteme de taxare electronică în actualele autobuze Publitrans).

Citiți și: Pitești: Botez încheiat devreme de polițiști. Toți invitații au fost amendați

Proiectele vor fi incluse în bugetul municipiului pentru anul 2017 în vederea cofinanțărilor care ar urma să fie asigurate din banii Piteștiului.

New Profesional Consult-555×222

Comentarii

Donaris 570×90

Dacă vrei publicitate pe ePitesti.ro trimite mesaj la 0774 587 441 sau un email la [email protected] și te contactăm noi.

Trimite-ne știrea ta pe whatsapp la
0774 587 441