Donaris 930 x 122

centura

MEGA-PROIECTE PENTRU PITEȘTI

Mega-proiecte pentru Piteşti. Primarul Cornel Ionică anunță că municipalitatea a trimis la Guvern (la ministerele de resort) documentaţii cu privire la patru proiecte importante, pentru care solicită fonduri de la bugetul de stat.

Citiți și: Program special pentru piețele din Pitești

Proiectele sunt următoarele: construirea centurii de Vest a municipiului (Albota – Bascov), reabilitarea, modernizarea şi extinderea stadionului „Nicolae Dobrin” (detalii, AICI), construirea unui nou pod peste râul Argeş (care nu poate beneficia de bani europeni, pentru că nu există o axă de finanțare în acest sens – detalii despre proiect, AICI) şi construirea unei săli polivalente (detalii, AICI).

„Sunt obiective similare în ţară pentru care s-au alocat fonduri de la Guvern. De ce să nu obţinem şi noi bani pentru aceste proiecte? Ne bazăm şi pe ajutorul parlamentarilor noştri şi al miniştrilor din Cabinetul Grindeanu.”, spune primarul Piteștiului, Cornel Ionică.

Citiți și: Pitești: Botez încheiat devreme de polițiști. Toți invitații au fost amendați

Donaris 555×222

Comentarii

New Profesional Consult 570×90

Dacă vrei publicitate pe ePitesti.ro trimite mesaj la 0774 587 441 sau un email la [email protected] și te contactăm noi.

Trimite-ne știrea ta pe whatsapp la
0774 587 441