930×122 CAPRA 5

centura

MEGA-PROIECTE PENTRU PITEȘTI

Mega-proiecte pentru Piteşti. Primarul Cornel Ionică anunță că municipalitatea a trimis la Guvern (la ministerele de resort) documentaţii cu privire la patru proiecte importante, pentru care solicită fonduri de la bugetul de stat.

Citiți și: Pitești – Exclusiv. Încă un Kaufland în cel mai tare cartier din oraș!

Proiectele sunt următoarele: construirea centurii de Vest a municipiului (Albota – Bascov), reabilitarea, modernizarea şi extinderea stadionului „Nicolae Dobrin” (detalii, AICI), construirea unui nou pod peste râul Argeş (care nu poate beneficia de bani europeni, pentru că nu există o axă de finanțare în acest sens – detalii despre proiect, AICI) şi construirea unei săli polivalente (detalii, AICI).

„Sunt obiective similare în ţară pentru care s-au alocat fonduri de la Guvern. De ce să nu obţinem şi noi bani pentru aceste proiecte? Ne bazăm şi pe ajutorul parlamentarilor noştri şi al miniştrilor din Cabinetul Grindeanu.”, spune primarul Piteștiului, Cornel Ionică.

Citiți și: Închiriezi cu încredere de la Rent a Car Laguna Goo! Disponibilitate non-stop

555 X 222 POSADA 2

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3