NOR CURIER 930X122

datorii

DATORII URIAȘE ÎN CARTIERUL TRIVALE

Datorii uriașe în cartierul Trivale. SC Termo Calor Confort SA a transmis Primăriei Piteşti situaţia la zi cu privire la datoriile pe care le are de încasat de la asociaţiile de proprietari.

Citiți și: LIVE, ACUM! Irina Rimes și Zdob și Zdub, show electrizant la Simfonia Lalelelor

Primele 100 de asociaţii din topul datornicilor au împreună restanţe totale de 2.746.245 de lei.

Cele mai mari datorii continuă să le aibă asociaţia de proprietari „Ana Maria” de la blocurile 45 şi 46 din cartierul Trivale: 231.515 lei.

Citiți și: S-a anunțat! Transport gratuit cu autobuzele Publitrans

Pe locul doi se află asociaţia de proprietari de la blocul 58 din acelaşi cartier, cu datorii de 155.872 de lei, iar pe locul trei, asociaţia de proprietari „Expo Parc” de la blocurile 1, 4, 6 şi 7 de pe strada Câmpineanu, cu restanțe de 151.100 de lei.

Pentru recuperarea datoriilor, societatea de termoficare a municipalității a demarat acţiuni de executare silită. (Foto: descriptiv – cartierul Trivale) 

555×222 grota rece

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

NOR EXPRES 570×90