NOR CURIER 930X122

centru

DE CE? SCHIMBARE LA CENTRUL-FANTOMĂ

Schimbare la Centrul-fantomă. Primăria va face noi investiții la așa-numitul Centru Național de Informare și Promovare Turistică de pe Calea București, de lângă Colegiul Tehnic „Armand Călinescu”. Centrul va fi împrejmuit cu un gard (!) şi va fi amenajată o cale de acces pentru persoanele cu dizabilităţi. Investiţiile, care ar urma să fie realizate cu bani de la bugetul local, se vor cifra la 50.000 de lei.

Citiți și: Pitești. Veste excepțională! Toată lumea se va bucura

De ce e nevoie de gard? Șefii de la Primărie au obsesie pentru garduri. La un moment dat au vrut să monteze un gard până și la Casa Coandă, din spatele fostului cinematograf „București”, viitoare Casă a Căsătoriilor. Oripilată că și o clădire de patrimoniu riscă să cadă victimă lipsei de bun gust a edililor, opinia publică a reacționat. În cele din urmă, conducerea Primăriei a renunțat la „strălucitoarea” idee.

Așa-numitul Centru Național de Informare și Promovare Turistică din Pitești a fost și este o inițiativă complet inutilă pentru cetățeni (utilă doar pentru cine știe cine!). Încă din perioada în care a fost anunțat proiectul, o parte a presei a avertizat asupra inutilității evidente a unui astfel de Centru într-un oraș care nu are mai nimic turistic. Pe de altă parte, era limpede că turiștii care tranzitează orașul nu aici vor opri ca să obțină informații. A văzut cineva vreodată intrând în Centru vreo persoană care să ceară prețioase informații turistice?

Citiți și: Intervenție surprinzătoare la grădiniță, în Pitești

Faptul că Centrul a fost făcut cu bani europeni, și prea puțin cu banii piteștenilor, nu este deloc o scuză. Tot o mare bătaie de joc rămâne! Vă amintiți cât a costat bazaconia? Peste 561.000 de lei!

Amănunte despre Centrul-fantomă de pe Calea București vă invităm să citiți AICI.

555 X 222 CAPRA

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3