Donaris 930 x 122

centru

SUNT GATA LUCRĂRILE LA CENTRUL DE INFORMARE TURISTICĂ

Primăria Pitești anunță organizarea unei conferințe de presă care va marca finalizarea lucrărilor la Centrul național de informare și promovare turistică amenajat cu bani europeni în capătul dinspre Centru al Căii Bucureşti, în imediata vecinătate a Colegiului Tehnic „Armand Călinescu”. Evenimentul va avea loc luni, 28 decembrie, de la ora 13, la Primărie.

Citiți și: Pitești/Centru: „Avem și bordel! Cu tot cu intervenția Poliției!”

Cu această ocazie, probabil că opinia publică va fi informată și asupra programului de funcționare a Centrului. Chiar suntem curioși dacă în weekend va fi deschis, în condițiile în care sâmbăta și duminica și angajații din administrația publică locală au liber.

Centrul va funcţiona sub directa coordonare a viceprimarului Cornel Ionică.

Citiți și: Exclusiv. Clădire cu buncăr în Centru – Spații comerciale, servicii medicale și apartamente

Amintim că valoarea investiției este uriașă comparativ cu dimensiunile obiectivului: depășește 561.600 de lei, fiind finanțată din bani europeni și cu participare financiară de la Guvernul României. Contribuţia municipalităţii se ridică la doar 2% din totalul cheltuielilor eligibile, respectiv 1.081 de lei. Chiar și așa, ne întrebăm, a nu știu câta oară, care va fi, totuși, utilitatea unui astfel de Centru într-un oraș care numai turistic nu este?

NOR CURIER 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

NOR EXPRES 570×90