930×122 CAPRA 5

baze de agrement

DECIZIE PENTRU BAZINELE ÎN AER LIBER DIN PITEȘTI

Decizie pentru bazinele în aer liber din Pitești.

Citiți și: Exclusiv! Primele imagini cu pasarela care leagă Argeș Mall de restul orașului

Angajaţii Serviciului Public de Exploatare a Patrimoniului Municipiului Pitești lucrează în această perioadă la revizia instalaţiilor şi fac reparații la bazele de agrement ale municipalității în vederea startului noului sezon estival.

Conducerea SPEP a decis ca bazele de agrement să fie deschise publicului în jurul datei de 1 iunie 2019. Desigur, data deschiderii este condiționată de starea vremii.

Citiți și: Pitesti. De neînchipuit unde a montat camera video. Vecinii, furioși!

Primele vor fi deschise bazele de agrement din Trivale (foto) şi de pe strada Costache Negri, acolo unde există instalaţii de încălzire a apei din bazine. Ulterior, după o săptămână, va fi deschisă şi baza de agrement din cartierul Tudor Vladimirescu.

Tarifele de acces vor fi menţinute la nivelul de anul trecut. Intrarea generală va fi 10 lei, iar pentru copiii de sub 10 ani, studenți și pensionari, 5 lei.

Eco moto 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

EcoMoto 570×90