EcoMoto 930×122

directori

DEFIBRILATOARE ÎN ȘCOLILE DIN MIOVENI

La Primăria Mioveni a avut loc astăzi şedinţa de Consiliu Şcolar. Au participat primarul Ion Georgescu, viceprimarul Aurel Costache, directorul economic, Sava Gheorghiţa, Marilena Ionescu, consilier în Primăria Mioveni, pe de-o parte, și, pe de alta, directorii şi contabilii instituţiilor de învățământ şi Dumitru Tudosoiu, inspectorul școlar general al județului Argeş.

Citiți și: 3.000 de lei pentru fiecare nou-născut în acest oraș din județ

S-a discutat despre activitatea cabinetelor medicale şcolare, despre gestionarea şi derularea bugetului de venituri şi cheltuieli pentru anul în curs şi despre pregătirile legate de începerea simulărilor pentru Evaluarea Naţională 2016 (22 februarie).

Cu această ocazie, Ion Georgescu a anunțat că Primăria Mioveni intenționează să instaleze defibrilatoare în toate școlile din oraş. Primarul a argumentat că investiția are scop preventiv, fiind necesară în eventualitatea unor cazuri de urgență în școli.

Citiți și: Mioveni. Primarul suspendat Georgescu iese la atac

Totodată, s-a discutat și despre organizarea în luna martie a etapei locale a campionatului de șah “Cupa Mărţişorului” şi despre sesiunea științifică a Centrului de dezvoltare a creativității al Academiei Oamenilor de Știință din România, sesiune care se va desfășura în zilele de 27 și 28 mai anul curent și care va avea ca temă creativitatea inginerească în domeniul producție-energie-mediu.

La finalul şedinţei Dumitru Tudosoiu le-a reamintit directorilor că notele obţinute la simulările pentru Evaluarea Naţională vor fi analizate în fiecare unitate de învăţământ, prin discuţii individuale cu elevii, dezbateri în clase și şedinţe cu părinţii și în consiliile profesorale.

De asemenea, inspectorul școlar general al județului Argeş a afirmat că „relaţia edilului-şef din Mioveni cu directorii de şcoli constituie un model bun de urmat pentru primarii celorlalte unităţi administrativ-teritoriale.”

555×222 grota rece

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

NOR EXPRES 570×90