NOR CURIER 930X122

măgdăcești

DELEGAȚIE DIN BASARABIA, ÎN MIOVENI

În perioada 1-3 februarie o delegaţie din Republica Moldova, mai exact din raionul Criuleni, localitatea Măgdăcești, s-a aflat în vizită în oraşul Mioveni.

Citiți și: Alertă: Cutremur într-o zonă neobișnuită. Avertisment seismic!

Delegaţia a fost alcătuită din şase funcţionari publici din Primăria Măgdăcești, vizita urmărind un schimb de experienţă cu omologii din orașul argeșean.

Oaspeţii au vizitat cele mai importante obiective din Mioveni, inclusiv catedrala Sfinții Apostol Petru și Pavel, arătându-se impresionați de ctitorie. De asemenea, au asistat la activitățile obișnuite din Primărie.

Citiți și: Acum s-a anunțat: ce s-a întâmplat cu fetița care a căzut de la etaj

Vizita survine la câteva săptămâni după ce o delegaţie condusă de primarul Măgdăceştiului, Liuba Cojocaru, a fost, de asemenea, în Mioveni. Printre altele, acordul de înfrățire dintre Mioveni și Măgdăceşti prevede derularea de proiecte comune în educație, cultură şi sport.

555 X 222 POSADA 2

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3