EcoMoto 930×122

ion georgescu

DELEGAȚIE DIN MIOVENI, TRADIȚII ROMÂNEȘTI LA PARLAMENTUL EUROPEAN

Delegație din Mioveni, tradiții românești la Parlamentul European. O delegație din Mioveni se află în aceste zile în Strasbourg (Franța).

Citiți și: S-a întâmplat astăzi la Mioveni! Se schimbă totul!

Primăria și Consiliul Local Mioveni, prin Centrul Cultural al orașului, prezintă în sediul din Strasbourg al Parlamentului European evenimentul „Tradiții Românești”.

Evenimentul presupune organizarea unui stand interactiv în perioada 11-13 septembrie 2018 în incinta Parlamentului European, la care este prezentată o expoziție de costume și obiecte tradiționale românești și o expoziție culinară și de degustare de produse agroalimentare tradiționale și la care au loc spectacole folclorice și reprezentații artistice. Participă ansamblul Plai de dor al Centrului Cultural Mioveni.

Citiți și: Mioveni. Primarul suspendat Georgescu iese la atac

“Muncă, pasiune, seriozitate, efort – acestea au fost ingredientele primei zile de participare la evenimentul „Tradiții Românești”, organizat în incinta Parlamentului European de la Strasbourg.

Cu bucurie am constatat că evenimentul a fost un succes, prestația copiilor noștri și prezentarea întregului stand fiind pe deplin apreciate de sutele de eurodeputați și comisari europeni care au ales să petreacă alături de noi câteva ore.

Ne-am bucurat și de prezența ambasadorului României la Paris și a Consulului General al României în Franța.”, afirmă Ion Georgescu, primarul Mioveniului.

NOR CURIER 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90