New Profesional Consult 930 x 122

deszapezire

DESZĂPEZIRE PE STRĂZILE DIN MIOVENI

În Mioveni se circulă în condiţii destul de bune, iar utilajele au intervenit încă de aseară pentru a degaja de zăpadă carosabilul, anunță Primăria orașului.

Citiți și: Manager Spital Mioveni: „Să nu se mai plece spre alte zone, cum ar fi București!”

Sunt implicați doi operatori, cu 80 de oameni și 25 de utilaje, toate echipate cu GPS.

Pentru a putea fi făcută deszăpezirea în cel mai scurt timp şi pentru a nu împiedica deplasarea şi acţiunea utilajelor, cetăţenii oraşului sunt rugaţi de reprezentanții Primăriei să parcheze conform regulilor şi semnelor de circulaţie auto. De asemenea, agenţilor comerciali li se atrage atenția să degajeze zăpada de pe spaţiile care le revin, în caz contrar riscând amenzi.

Citiți și: Concert de mare clasă! Vedete de renume vor urca pe scenă!

Până la această oră pe străzile orașului nu au apărut blocaje şi nu s-au înregistrat evenimente rutiere cauzate de condiţiile meteorologice nefavorabile.

Orice problemă referitoare la deszăpezirea în Mioveni poate fi semnalată la dispeceratul non-stop de la Primărie. Numărul de telefon este 0348/455.999 sau 0730.444.784.

New Profesional Consult-555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

SMART KIDS 570×90