Donaris 930 x 122

deratizare

DEZINSECȚIE, DEZINFECȚIE ȘI DERATIZARE ÎN MIOVENI

În perioada 20-26 mai 2018, în orașul Mioveni se vor efectua servicii de dezinsecţie, dezinfecție și deratizare pe domeniul public, pe platforme pentru colectarea deșeurilor, în scări de bloc (subsol și casa scării), în gospodării individuale, instituții de învățământ și clădiri ale instituțiilor publice.

Citiți și: Ziua Unirii Principatelor, marcată la Mioveni

”Facem apel către asociaţiile de locatari/proprietari să permită accesul agenților DDD în subsolul blocurilor în zilele de 21, 22 și 23 mai, astfel încât să se poată efectua serviciile de dezinsecție și deratizare. De asemenea, proprietarii de gospodării din orașul Mioveni sunt rugați să permită accesul agenților DDD în zilele de 23, 24 și 25 mai, astfel încât să se poată efectua serviciile de deratizare.

În cazul în care condiţiile meteorologice vor împiedica desfaşurarea acestor servicii, perioada de efectuare va fi comunicată ulterior.”, transmite Primăria Mioveni.

Citiți și: Focuri de artificii cum nu s-au mai văzut în judeţul Argeş

Locuitorii din Mioveni sunt rugați să supravegheze cu atenţie copiii şi animalele de companie pentru a nu intra în raza de acţiune a aparatelor, deoarece contactul repetat şi prelungit al substanţelor cu pielea şi ochii poate cauza iritaţii.

Măsuri de prim ajutor în caz de:

– inhalare: persoana va fi dusă la aer proaspăt

– contact cu pielea: se va spăla din abundență imediat și cu atenție cu apă și săpun

– contact cu ochii: se va spăla imediat cu apă cel puțin 15 minute

– înghițire: NU se provoacă voma, nu există antidot, este necesar un tratament simptomatic. În toate situațiile se va consulta medicul.

Produsele folosite se regăsesc în Registrul Naţional al Produselor Biocide avizate pentru profilaxia sanitar umană de Ministerul Sănătăţii şi fac parte din grupele Xn (gr. III), respectiv Xi (gr. IV) de toxicitate.

”Vă rugăm ca, în perioada menţionată, să luaţi toate măsurile care se impun în vederea protejării familiilor de albine, în caz contrar Primăria orașului Mioveni şi S.C. Coral Impex S.R.L. sunt absolvite de orice responsabilitate. Serviciile menționate sunt realizate de firma SC CORAL IMPEX SRL, conform contractului de delegare a activităților de deratizare, dezinsecţie şi dezinfecţie prin concesiune în orașul Mioveni.

Serviciile se desfaşoară în conformitate cu prevederile OMS 119/2014 după un program unic, în aceeași perioadă pentru toți utilizatorii, pentru a atinge un nivel de eficiență maximă.”, precizează sursa citată.

Donaris 555×222

Comentarii

New Profesional Consult 570×90

Dacă vrei publicitate pe ePitesti.ro trimite mesaj la 0774 587 441 sau un email la [email protected] și te contactăm noi.

Trimite-ne știrea ta pe whatsapp la
0774 587 441