Donaris 930 x 122

dezinsecție

DEZINSECȚIE ȘI DERATIZARE ÎN MIOVENI

Dezinsecție și deratizare în Mioveni. În perioada 22-26 mai 2017 în Mioveni se vor efectua servicii de dezinsecţie, dezinfecție și deratizare pe domeniul public, pe platformele pentru colectarea deșeurilor, în scările de bloc (subsol și casa scării), în gospodăriile individuale, în instituțiile de învățământ și în clădirile instituțiilor publice.

Citiți și: BUGETUL MIOVENIULUI, LUAT LA BANI MĂRUNȚI

Serviciile vor fi prestate de SC Coral Impex SRL şi, potrivit Primăriei orașului, se vor face în conformitate cu prevederile OMS 119/2014 după un program unic, în aceeași perioadă pentru toți utilizatorii, pentru a atinge un nivel de eficiență maximă.

Primăria Mioveni face apel către cetăţeni, asociaţii de locatari sau de proprietari, agenţi economici şi instituţii publice să permită accesul agenților DDD pe proprietăţi în perioada 22-24 mai și către proprietarii de gospodării pentru perioada 24-26 mai.

Citiți și: MIOVENI, ORAȘ DE MILIOANE

De asemenea, locuitorii oraşului sunt rugați să supravegheze cu atenție copiii şi animalele de companie pentru a nu intra în raza de acţiune a aparatelor, deoarece contactul repetat şi prelungit al substanţelor toxice folosite cu pielea şi ochii poate cauza iritaţii. Totodată, Primăria cere și măsuri de protejare a familiilor de albine.

Măsuri de prim ajutor în caz de:

-inhalare: se va duce pacientul la aer proaspăt

-contact cu pielea: se va spăla din abundență imediat și cu atenție cu apă și săpun

-contact cu ochii: se va spăla imediat cu apă cel puțin 15 minute

-înghițire: NU se va provoca voma, nu există antidot, va fi necesar un tratament simptomatic.

În toate situațiile se va consulta medicul.

În caz de vreme nefavorabilă, perioada de dezinsecţie, dezinfecție și deratizare va fi prelungită până la o dată comunicată ulterior.

Comdata 555×222
Jupiter 570×90

Dacă vrei publicitate pe ePitesti.ro trimite mesaj la 0733 797 066 sau un email la redactie@epitesti.ro și te contactăm noi.

Trimite-ne știrea ta pe whatsapp la
0733 797 066