NOR CURIER 930X122

christophe dridi

DIRECTORUL DACIA-RENAULT, ÎN VIZITĂ LA PRIMĂRIA MIOVENI

Christophe Dridi, director general al Uzinei Automobile Dacia și președintele Groupe Renault România, a fost ieri oaspetele conducerii Primăriei Mioveni.

Citiți și: PSD Argeș și-a stabilit un nou candidat pentru Primăria Mioveni

Dridi a fost însoțit de Gabriel Sicoe, director afaceri publice Groupe Renault în România.

Scopul vizitei a constat în analizarea unor proiecte comune, din prezent și viitor, pe care compania Renault și administrația locală o Mioveniului le vor menține și dezvolta, „spre binele comunității și al tuturor partenerilor, în general”, potrivit Primăriei orașului.

Citiți și: GRATUIT pentru toți cetățenii! Informare oficială de la Primărie

Christophe Dridi a apreciat abordarea pragmatică pe care o are Primăria Mioveni în ceea ce privește protecția mediului și dezvoltarea durabilă prin implementarea tehnologiei moderne, în special prin realizarea stațiilor de încărcare pentru mașinile electrice. Primăria Mioveni dispune de un asemenea autovehicul încă de la începutul anului 2019.

555 X 222 POSADA 2

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3