930×122 CUMPANA 5

comasare

DOUĂ LICEE DIN PITEŞTI RISCĂ SĂ FIE COMASATE

Două licee din Piteşti riscă să fie comasate. Dumitru Tudosoiu, inspectorul şcolar general al judeţului Argeş (foto), a anunţat astăzi că două licee din Piteşti ar putea fi comasate la anul. Este vorba de Colegiul Tehnic „Dimitrie Dima” şi de Liceul Tehnologic „Constantin Brâncuşi”, care „sunt în pericol ca de la anul să aibă clase zero”, a avertizat Dumitru Tudosoiu.

Citiți și: Pitești. Impact acum la Podul Viilor

„Vom vedea cum va decurge admiterea din vară la liceu. Dacă nu se va face numărul de clase necesare funcţionării, cele două licee vor fi comasate şi vor deveni o singură structură.”, a explicat inspectorul şcolar general al judeţului Argeş. În cazul în care s-ar ajunge la o astfel de situație, autoritățile vor decide la momentul respectiv în care dintre cele două clădiri va funcționa liceul rezultat din comasare.

Dumitru Tudosoiu a făcut anunțul în săptămânala conferință de presă a Consiliului Judeţean Argeș, la care a participat pentru a da informații în legătură cu o acțiune despre învățământ și antreprenoriat care se va desfăşura în weekend în Piteşti cu sprijinul unor specialişti japonezi.

Citiți și: Pitești. Primăria împrumută 80.000.000 de lei! Pentru ce sunt banii

New Profesional Consult-555×222

Comentarii

570 X 90 CUMPANA 3