930 x122 grota rece

comasare

DOUĂ LICEE DIN PITEŞTI RISCĂ SĂ FIE COMASATE

Două licee din Piteşti riscă să fie comasate. Dumitru Tudosoiu, inspectorul şcolar general al judeţului Argeş (foto), a anunţat astăzi că două licee din Piteşti ar putea fi comasate la anul. Este vorba de Colegiul Tehnic „Dimitrie Dima” şi de Liceul Tehnologic „Constantin Brâncuşi”, care „sunt în pericol ca de la anul să aibă clase zero”, a avertizat Dumitru Tudosoiu.

Citiți și: Tot ce e mai frumos în lume este la SIMFONIE!

„Vom vedea cum va decurge admiterea din vară la liceu. Dacă nu se va face numărul de clase necesare funcţionării, cele două licee vor fi comasate şi vor deveni o singură structură.”, a explicat inspectorul şcolar general al judeţului Argeş. În cazul în care s-ar ajunge la o astfel de situație, autoritățile vor decide la momentul respectiv în care dintre cele două clădiri va funcționa liceul rezultat din comasare.

Dumitru Tudosoiu a făcut anunțul în săptămânala conferință de presă a Consiliului Judeţean Argeș, la care a participat pentru a da informații în legătură cu o acțiune despre învățământ și antreprenoriat care se va desfăşura în weekend în Piteşti cu sprijinul unor specialişti japonezi.

Citiți și: Toată lumea o căuta pe Armina-Maria. Iar ea plecase la iubit!

555×222 grota rece

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3