930×122 CAPRA 5

finanțare europeană

DOUĂ PROIECTE DIN PITEŞTI, ÎN PERICOL

Primăria Piteşti mai are în derulare patru proiecte cu bani europeni dintre cele finanţate de UE pe baza planului de dezvoltare urbană elaborat în anul 2008.

Citiți și: Pitești. S-a aprins iluminatul festiv! Cum arată centrul orașului

Este vorba de pasajul rutier de la Podul Viilor, Centrul multifuncţional (foto) (care va găzdui și viitorul sediu al Filarmonicii) de la fostul cinematograf „București”, de reabilitarea urbană şi de reabilitarea şi extinderea Şcolii nr. 19 din cartierul Găvana.

Cornel Ionică, viceprimar al municipiului, a anunțat astăzi că speră ca în două săptămâni să fie gata pasajul de la Podul Viilor și ca reabilitarea urbană să se încheie, de asemenea, la termen, adică până la finalul anului în curs. În schimb, există riscul, a precizat viceprimarul, să se înregistreze întârzieri în ceea ce priveşte celelalte două proiecte, iar finanțarea europeană să fie pierdută.

Citiți și: Pitești: Noi evenimente la Centrul Cultural

„Atât la Şcoala 19, cât şi la Centrul cultural multifuncţional există întârzieri legate de finisaje interioare. Vreau să fie clar: dacă o singură factură nu se va închide pe fonduri europene, adică dacă vom fi noi nevoiţi să o plătim, vom da în judecată constructorii care şi-au asumat termene clare de execuţie!”, a spus Cornel Ionică.

555×222  MAIA

Comentarii

SMART KIDS 570×90