Donaris 930 x 122

finanțare europeană

DOUĂ PROIECTE DIN PITEŞTI, ÎN PERICOL

Primăria Piteşti mai are în derulare patru proiecte cu bani europeni dintre cele finanţate de UE pe baza planului de dezvoltare urbană elaborat în anul 2008.

Citiți și: Program special pentru piețele din Pitești

Este vorba de pasajul rutier de la Podul Viilor, Centrul multifuncţional (foto) (care va găzdui și viitorul sediu al Filarmonicii) de la fostul cinematograf „București”, de reabilitarea urbană şi de reabilitarea şi extinderea Şcolii nr. 19 din cartierul Găvana.

Cornel Ionică, viceprimar al municipiului, a anunțat astăzi că speră ca în două săptămâni să fie gata pasajul de la Podul Viilor și ca reabilitarea urbană să se încheie, de asemenea, la termen, adică până la finalul anului în curs. În schimb, există riscul, a precizat viceprimarul, să se înregistreze întârzieri în ceea ce priveşte celelalte două proiecte, iar finanțarea europeană să fie pierdută.

Citiți și: Pitești: Botez încheiat devreme de polițiști. Toți invitații au fost amendați

„Atât la Şcoala 19, cât şi la Centrul cultural multifuncţional există întârzieri legate de finisaje interioare. Vreau să fie clar: dacă o singură factură nu se va închide pe fonduri europene, adică dacă vom fi noi nevoiţi să o plătim, vom da în judecată constructorii care şi-au asumat termene clare de execuţie!”, a spus Cornel Ionică.

[555x222px]-WinterSale2022-ePitesti

Comentarii

New Profesional Consult 570×90

Dacă vrei publicitate pe ePitesti.ro trimite mesaj la 0774 587 441 sau un email la [email protected] și te contactăm noi.

Trimite-ne știrea ta pe whatsapp la
0774 587 441