Comdata 930 x 122

curtea de arges

DRUM CAPITAL ÎN ARGEŞ

Drum capital în Argeş. La finalul şedinţei de astăzi din Piteşti a Consiliului pentru Dezvoltare Regională Sud Muntenia, preşedintele Consiliului Judeţean (CJ) Argeş, Dan Manu, a făcut un anunţ.

Citiți și: MĂSURI STRICTE ÎN CURTEA DE ARGEȘ

După ce a enumerat din nou proiectele cu finanţare europeană care au trecut deja de primele evaluări (proiecte de reabilitare şi modernizare la Muzeul Judeţean, Galeria de Artă, cetatea Poenari, Palatul Episcopal din Curtea de Argeş şi mănăstirea Aninoasa), Manu a informat că are promisiuni de la Ministerul Transporturilor pentru finanţarea proiectului „Drumul Capitalelor”.

Proiectul prevede reabilitarea şi modernizarea drumului naţional Curtea de Argeş – Câmpulung Muscel – Piteşti – Târgovişte (vechiul drum către Bucureşti), drum care leagă fostele cetăţi de scaun ale Ţării Româneşti.

Citiți și: DRUM IMPORTANT DIN ARGEŞ, PRAF ȘI PULBERE

Potrivit preşedintelui CJ, în acest an va fi făcut studiul de fezabilitate, iar la anul, la o dată încă necunoscută, vor începe lucrările. Dacă vor începe, nu ne întrebaţi când se vor încheia! Ritmul va fi, probabil, unul „românesc”. (Foto: descriptiv) 

Posada 555×222
Posada 570×90

Dacă vrei publicitate pe ePitesti.ro sună la 0733 797 066 sau trimite un email la redactie@epitesti.ro

Trimite-ne știrea ta pe whatsapp la
0733 797 066