930 x122 grota rece

curtea de arges

DRUM CAPITAL ÎN ARGEŞ

Drum capital în Argeş. La finalul şedinţei de astăzi din Piteşti a Consiliului pentru Dezvoltare Regională Sud Muntenia, preşedintele Consiliului Judeţean (CJ) Argeş, Dan Manu, a făcut un anunţ.

Citiți și: Pitești. N-ai să crezi așa ceva! Pentru ce s-au dat amenzi în localuri

După ce a enumerat din nou proiectele cu finanţare europeană care au trecut deja de primele evaluări (proiecte de reabilitare şi modernizare la Muzeul Judeţean, Galeria de Artă, cetatea Poenari, Palatul Episcopal din Curtea de Argeş şi mănăstirea Aninoasa), Manu a informat că are promisiuni de la Ministerul Transporturilor pentru finanţarea proiectului „Drumul Capitalelor”.

Proiectul prevede reabilitarea şi modernizarea drumului naţional Curtea de Argeş – Câmpulung Muscel – Piteşti – Târgovişte (vechiul drum către Bucureşti), drum care leagă fostele cetăţi de scaun ale Ţării Româneşti.

Citiți și: Eveniment istoric la Curtea de Argeș

Potrivit preşedintelui CJ, în acest an va fi făcut studiul de fezabilitate, iar la anul, la o dată încă necunoscută, vor începe lucrările. Dacă vor începe, nu ne întrebaţi când se vor încheia! Ritmul va fi, probabil, unul „românesc”. (Foto: descriptiv) 

NOR CURIER 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3