930×122 CAPRA 5

Arges

DRUM DIN ARGEȘ, ASFALTAT

Mâine, 5 august 2016, va începe turnarea celui de al doilea strat de asfalt pe o lungime de 1,5 kilometri pe drumul județean (DJ) 742 Leordeni-Glâmbocata.

Citiți și: A nins în Argeș!

Potrivit conducerii Consiliului Județean Argeș, care furnizează informația, lucrările vor fi finalizate în cursul săptămânii viitoare.

Va fi folosit asfalt produs la stația din Căteasca, recent dată în folosință și aflată în administrarea Regiei Județene de Drumuri Argeș. Detalii despre stație, aici: http://epitesti.ro/administrativ-3/afacere-cu-asfalt-in-arges-galerie-foto/. Conform sursei citate, de la inaugurare (pe 27 iulie 2016) și până ieri cantitatea de mixtură asfaltică produsă la stație s-a ridicat la 170 de tone. Din acest total, 131 de tone au fost folosite pentru reparații asfaltice pe DJ 703B Căteasca-Leordeni, DJ 703B în Costești, DJ 659 Bradu-Suseni și DJ 679 Hârsești-Bârla. (Foto Arhivă – drum în comuna Morărești)

Citiți și: Așa ceva este anormal! Fenomene meteo extreme, anunțate ACUM

555 X 222 POSADA 2

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90