EcoMoto 930×122

consiliul judetean

DRUM DIN ARGEȘ, MODERNIZAT

Regia Județeană de Drumuri continuă lucrările de modernizare pe DJ 704H, Merișani (DN 7C) – Băiculești – Curtea de Argeș (DN 73C). În aceste zile, a fost turnat primul strat de asfalt pe un tronson al drumului, drum care are o lungime totală de 20 de kilometri.

Citiți și: Un milion € pentru modernizarea unui drum județean

“Ne aflăm în faza de turnare a primului strat de mixtură asfaltică pe lungimea de 1 kilometru, urmând ca de săptămâna viitoare să începem pregătirea stratului suport din balast și piatră spartă pentru restul drumului.

Obiectivul de investiții este finanțat de Consiliul Județean Argeș. Sunt alocate sumele pentru întreaga lucrare”, declară Alina Nicolau, director general al Regiei Județene de Drumuri Argeș.

Citiți și: Argeș! Localnicii se freacă la ochi! ”Nimeni nu credea vreodată!”

„Suntem într-o ușoară întârziere din cauza faptului că a plouat foarte mult, dar se recuperează și pot spune că ne apropiem de respectarea graficului, astfel încât până la sfârșitul anului să putem finaliza și acest proiect”, spune, la rândul său, Dan Manu, președinte Consiliul Județean Argeș.

DJ 704H este varianta cea mai scurtă de legătură între comuna Băiculești și municipiul Curtea de Argeș.

Eco moto 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

EcoMoto 570×90