New Profesional Consult 930 x 122

casa casatoriilor

E OFICIAL! CE SE PREGĂTEȘTE LA CASA CĂSĂTORIILOR

Ce se pregătește la Casa Căsătoriilor. Municipalitatea piteșteană pregătește inaugurarea noii Case a Căsătoriilor.

Citiți și: LIVE, ACUM! Irina Rimes și Zdob și Zdub, show electrizant la Simfonia Lalelelor

Începând din data de 15 septembrie 2017, în noua Casă a Căsătoriilor din centrul Piteștiului (din spatele fostului cinematograf „București”) se vor oficia cununii civile. Anunțul îl face primarul Cornel Ionică.

Potrivit sursei citate, lucrările de reabilitare a clădirii se află pe ultima sută de metri. „A fost mult de lucru, de la interior până la faţade. Fiind o clădire de patrimoniu, am avut nevoie de avize speciale. Cred că de la 15 septembrie se va putea lucra normal aici.”, declară Cornel Ionică pentru ePitești.

Citiți și: S-a anunțat! Transport gratuit cu autobuzele Publitrans

Amintim că termenul inițial anunțat de conducerea Primăriei pentru darea în folosință a noii Case a Căsătorilor a fost 1 aprilie 2015. Au urmat și alte termene, asumate de conducerea Primăriei Pitești. Niciunul respectat. Subiectul pe larg, AICI.

555 X 222 CAPRA

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90