Comdata 930 x 122

consiliul local pitești

E OFICIAL! PITEȘTENII DIN GĂVANA AȘTEAPTĂ DECIZIA

E oficial! Piteștenii din Găvana așteaptă decizia. În şedinţa în plen de joi, 7 septembrie 2017, a Consiliului Local Pitești va fi adoptat un proiect de hotărâre pentru transferul pieţei agroalimentare din cartierul Găvana de la SC Salpitflor Green SA la Consiliul Local. În acest fel, Consiliul Local va putea ulterior aloca legal bani de la bugetul propriu pentru modernizarea şi reabilitarea pieței.

Citiți și: COȘMAR PENTRU ȘOFERII TUPEIȘTI!

SC Salpitflor Green SA este o societate comercială a Consiliului Local care administrează pieţele agroalimentare din Piteşti (pe lângă activitatea de curăţenie stradală şi de întreţinere a spaţiilor verzi).

Valoarea investiţiei se ridică la 4.000.000 de lei, cu tot cu TVA. Investiţia va fi realizată după ce se vor parcurge procedurile de achiziţie publică prevăzute de lege. Lucrările efective vor începe, mai mult ca sigur, la anul. Termenele de execuție vor fi cunoscute după stabilirea constructorului. Detalii referitoare la modernizarea care va viza piața Găvana, AICI.

Citiți și: (VIDEO) POLIȚIA LOCALĂ TAIE ÎN CARNE VIE ÎN GĂVANA

Amintim că și piaţa agroalimentară din Trivale va fi modernizată cu bani de la Primărie, conform unui proiect similar. În schimb, pieţele din Războieni şi Prundu ar putea fi desfiinţate din cauza lipsei de interes din partea comercianţilor şi a clienţilor.

Donaris 555×222
Jupiter 570×90

Dacă vrei publicitate pe ePitesti.ro trimite mesaj la 0733 797 066 sau un email la redactie@epitesti.ro și te contactăm noi.

Trimite-ne știrea ta pe whatsapp la
0733 797 066