New Profesional Consult 930 x 122

simfonia lalelelor

Este oficial: „Simfonia Lalelelor” va fi în mijlocul naturii, într-un parc din Piteşti

Este oficial: „Simfonia Lalelelor” va fi în mijlocul naturii, în Parcul Lunca Argeşului. Aproximativ 60 de mii de bulbi de lalea au fost deja plantaţi, anunţă Primăria Piteşti.

Citiți și: Așa ceva…! Ce solicită Primăriei Pitești un Cetățean de Onoare

Evenimentul „emblemă” al Piteştiului se va derula timp de trei zile, în perioada 15 – 17 aprilie. Vor fi evenimente culturale – conferințe, lansări de carte etc. – și de divertisment, zonă de food și de picnic, dar și spectacole în aer liber.

Vedeta ediției din acest an este laleaua ce poartă numele orașului nostru: Tulipa Pitești!

Spectacolul de culoare și frumusețe generat de sărbătoarea florilor cuprinde manifestări diverse, unele cu tradiție, precum expoziția și târgul de flori, dar și atracții noi, pentru toate vârstele.

Citiți și: Pitești: De Simfonie, în Lunca Argeșului, s-o facem lată, încă o dată!

„Cea de-a 45-a ediție a expoziției dendro-floricole „Simfonia Lalelelor” va pune în valoare măiestria și originalitatea creațiilor artiștilor florali care vor participa la evenimentul organizat în Parcul Lunca Argeșului, timp de trei zile, în perioada 15 – 17 aprilie 2022.

Tematica expoziției din acest an va fi „Bloom of Hope / Înflorirea speranței”, iar, în cadrul acesteia, vizitatorii vor putea admira parcul aranjamente florale, plante ornamentale la ghiveci, material dendro-floricol, accesorii decorative, mobilier urban pentru parcuri şi grădini, literatură de specialitate şi noutăţi în domeniu – și vor avea posibilitatea de a-și achiziționa produse pentru casă şi grădină, din târgul de flori.

Iubitorii de frumos, de artă și horticultură, dar și de mișcare în aer liber și socializare sunt așteptați la cel mai frumos festival pe care Orașul Lalelelor îl oferă piteștenilor și oaspeților din țară și de peste hotare: Simfonia Lalelelor, ediția 45! Pentru că este o sărbătoare a întregului oraș, florile vor putea fi admirate în parcurile și spațiile verzi din toate zonele municipiului, anul acesta fiind plantați aproximativ 160 de mii de bulbi de lalea, alături de alte flori de sezon!

Evenimentul este organizat de Primăria Municipiului Pitești și de Consiliul Local Pitești, prin Salpitflor, SPEP, ADP, Centrul Cultural Pitești și Filarmonica Pitești, în parteneriat cu Universitatea din Pitești – Facultatea de Științe, specializările Horticultură și Biologie – și cu Inspectoratul Școlar Județean Argeș”, precizează municipalitatea într-un comunicat.

555 pe 222 COSTACHE

Comentarii

Un comentariu

  • Tatiana Bucur spune:

    Si vizitatorii unde-si vor parca masinile??!!Parcarea este o mare problema la parcul din Lunca Argesului!

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

Donaris 570×90