Donaris 930 x 122

Pitesti

EȘTI ȘOFER? PRIMĂRIA VREA NOI SENSURI UNICE ÎN PITEȘTI

Ești șofer? Primăria vrea noi sensuri unice în Pitești. După cum v-am informat, Comisia de circulaţie a municipiului va analiza în proxima sa şedinţă posibilitatea instituirii de noi sensuri unice în municipiu.

Citiți și: Șofer imobilizat în trafic. Era căutat în toată lumea, dar l-au prins în Argeș

O astfel de măsură vizează şi două străzi din zona cartierului Banat. Astfel, ar urma să fie instituit sens unic pe strada Transilvania cu circulaţie dinspre strada Iancu de Hunedoara către strada Banat și, respectiv, pe strada Brădet dinspre strada Banat către Iancu de Hunedoara.

Motivul invocat de autorități: fluidizarea traficului rutier.

Citiți și: Tot ce e mai frumos în lume este la SIMFONIE!

Amintim că în aceeași zonă a mai fost instituit, nu cu mult timp în urmă, un sens unic: pe strada Banat către strada Exerciţiu (dinspre strada Constantin Dobrescu Argeş – treptele de acces spre stadionul „Nicolae Dobrin”).

În ultimul an în Pitești au fost instituite mai multe sensuri unice și alte câteva ar urma să apară în curând (amănunte, AICI).

555×222 grota rece

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

NOR EXPRES 570×90