EcoMoto 930×122

china

EVENIMENT ROMÂNO-CHINEZ ÎN MIOVENI

Eveniment româno-chinez în Mioveni. „Cu ocazia aniversării a 70 de ani de la stabilirea relațiilor diplomatice dintre România și China, pentru a crea un pod între generațiile trecute și generațiile viitoare, Ambasada Republicii Populare Chineze în România și Asociația ChinaRo, în parteneriat cu Primăria orașului Mioveni, Centrul Cultural Mioveni și Institutul Confucius Sibiu, organizează sâmbătă, 1 iunie 2019, în Mioveni un eveniment cultural-educativ comun, pentru copiii români și chinezi”, informează Primăria Mioveni.

Citiți și: PSD Argeș și-a stabilit un nou candidat pentru Primăria Mioveni

Vor participa noul ambasador al Republicii Populare Chineze la București, Excelența Sa doamna Jiang Yu, familiile unora dintre membrii corpului diplomatic chinez și copiii acestora.

Manifestarea, organizată la Centrul Cultural Mioveni de Ziua Internațională a Copilului, va include o expoziție de tablouri realizate de copii români și de copiii personalului diplomatic al ambasadei Chinei, momente artistice tradiționale oferite de cele două părți, jocuri interactive și alte activități dedicate copilăriei.

Citiți și: GRATUIT pentru toți cetățenii! Informare oficială de la Primărie

De asemenea, Ambasada Chinei în România le va oferi burse de merit unor cursanți care studiază limba chineză în Argeș, inclusiv în orașul Mioveni, iar pentru a marca prietenia dintre copiii români și cei chinezi, în mod simbolic va fi sădit un copac al prieteniei.

555 X 222 CAPRA

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

NOR EXPRES 570×90