New Profesional Consult 930 x 122

bowling

EXCLUSIV! ORĂŞELUL COPIILOR SE MUTĂ

Orăşelul Copiilor se mută. Consiliul Local Piteşti va dezbate și va vota mâine un proiect cu privire la organizarea Orăşelului Copiilor în iarna 2017-2018.

Citiți și: Patru mastodonți de peste 100 de tone ajung în Pitești

Conform proiectului, Orăşelul ar urma să fie organizat în perioada 15 decembrie 2017 – 7 ianuarie 2018.

Locul încă nu a fost decis. Un lucru este cert, însă, potrivit primarului Cornel Ionică: Orăşelul nu va mai fi amenajat ca anul trecut în Târgul Săptămânal (au fost nemulţumiri legate de accesibilitate) şi nici la stadionul „Nicolae Dobrin” (acolo unde există locatari care s-au declarat nemulţumiţi de vecinătatea parcului de distracţii).

Citiți și: Pitești/Video. Tragedie în Prundu: Au intrat pe geam. Descoperire dramatică!

„Luăm în calcul două zone. Prima este platoul din parcul „Lunca Argeşului”. A doua zonă luată în considerare este platoul de la Bowling. Ambele se pretează unui asemenea parc de distracţii, în care nu vom mai permite, însă, prezenţa oricărui echipament.”, anunță primarul Cornel Ionică într-o declarație pentru ePitești.

SMART KIDS 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3