SMART KIDS 930X122

cristian soare

EXCLUSIV! PREFECTUL DE ARGEȘ VA DEMISIONA!

Prefectul județului Argeș, Cristian Soare, este, cum se spune, cu bagajele făcute la ușa biroului. Surse din instituție declară pentru ePitești că Soare va demisiona din funcția de prefect în cazul în care PNL va decide în această seară să părăsească Guvernul și să intre în opoziție.

Citiți și: Breaking. Prefectul de Argeș își dă demisia!

Același surse precizează că demisia va surveni la puțin timp după ce liberalii ar oficializa plecarea lor de la guvernare. Adică cel mai probabil miercuri, 26 februarie, după ce miniștrii PNL ar demisiona, la rândul lor, din Guvern. Soare ar evita astfel o revocare din funcție din partea unui Guvern USD. Pe de altă parte, însă, și-ar asuma pierderea unei eventuale viitoare funcții de inspector guvernamental. Pentru că este înalt funcționar public, apolitic, Guvernul are obligația să îi asigure un astfel de post. Iată că Soare nu vrea așa ceva. Contactat de ePitești, el a refuzat, politicos, să comenteze în vreun fel. Până la numirea unui nou prefect, atribuțiile funcției ar urma să fie exercitate de subprefectul Ion Burnei, care provine din PSD. Cristian Soare, înalt funcționar public, este prefect din mai 2012, având sprijinul politic al Partidului Național Liberal, partid în care ar reveni după ce ar demisiona de la conducerea Prefecturii.

Delegația Permanentă a PNL va hotărî în această seară dacă liberalii vor mai rămâne sau nu la guvernare. Aproape 100% decizia va fi ca PNL să intre în opoziție. Ședința Delegației Permanente se va desfășura la Palatul Parlamentului, cu începere de la ora 19.

Citiți și: A plecat de la CJ Argeș! Declarații EXCLUSIVE de la protagonist

New Profesional Consult-555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570×90 MAIA