NOR CURIER 930X122

publitrans

    SCHIMBARE MAJORĂ LA PUBLITRANS

    Schimbare majoră la Publitrans. Publitrans Piteşti beneficiază de consultanţă europeană pentru modernizare și imagine, după ce a cumpărat autobuze noi cu ajutorul unui credit de la Banca Europeană pentru Reconstrucţie şi Dezvoltare.

    Citiți și: Traseu nou Publitrans special pentru Argeș Mall

    Partenerii Publitrans au venit şi cu un proiect de marketing prin care se propune modernizarea staţiilor de autobuz, introducerea unei politici tarifare aparte (de exemplu, tarife care să includă şi pachete turistice!), dar şi organizarea unor evenimente menite să promoveze mersul cu autobuzul și să schimbe substanțial imaginea societății de transport de călători a municipalității.

    De exemplu, în fiecare lună septembrie în țări ale Uniunii Europene există o așa-numită „Zi fără Autoturism”, zi în care se promovează transportul urban public de călători. „Cu această ocazie, se poate organiza o zi a porților deschise. La ziua porților deschise, sediile și atelierele Publitrans se pot vizita. Pot fi amenajate panouri informative, care să prezinte, de exemplu, istoria şi dezvoltarea transportului public în Piteşti.

    Citiți și: E oficial! Autobuze Publitrans la Argeș Mall

    Un program de sprijin cu muzică, gastronomie (specialităţi regionale) şi activităţi pentru copii este la fel de important, deoarece se creează o platformă generală de ansamblu în așa fel încât familiile să participe la astfel de evenimente, iar mase largi de locuitori din mediul urban pot primi informaţii directe cu privire la transportul public.”, se arată în proiectul de marketing care va fi supus spre analiză Consiliului Local în ședința sa în plen de săptămâna viitoare (joi, 24 noiembrie 2016).

    [555x222px]Joia-_pentru-copii_epitesti

    Comentarii

    Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

    NOR EXPRES 570×90