930×122 CAPRA 5

bratianu

PARC(ARE) DE GROAZĂ ÎN PITEȘTI (VIDEO)

Vechea parcare de peste drum de Colegiul Naţional „I.C. Brătianu” din Pitești a fost extinsă. Extinsă pe partea pietonală, recent renovată. Cu voie de la „înțeleapta” conducere a Primăriei, autoturismele au împânzit zona. Aceeași zonă în care se află și micul parc măcelărit în timpul proiectului de degenerare urbană croit cu bani europeni și minți înguste românești: http://epitesti.ro/stiri/stiri-stiri/somn-usor-pitesti-galerie-foto/.

Citiți și: Eveniment dramatic lângă Ramada, Pitești!

Ca și cum nu ar fi fost de ajuns execuția publică a spațiului verde și a arborilor și îngroparea în beton rece și hidos a parcului, acum zona a devenit și parcare, în disprețul piteștenilor sătui până peste cap de experimentele urbanistice ale tandemului Pendiuc – Ionică (tandem care, între timp, din cu totul alte motive decât cele urbanistice, s-a făcut praf și pulbere).

Citiți și: Un piteștean de 18 ani a vrut să impresioneze cu orice preț

Întrebat de ePitești în legătură cu noua năzdrăvănie a echipei de edili de vis (sau de coșmar) din fruntea urbei, viceprimarul Ionică minimalizează problema. În stilu-i caracteristic, de doi bani și trei pavele, același stil cu care, doar cu câteva zile în urmă, comenta detașat, cu lejeritate, prăvălirea în stradă peste un autoturism aflat în trafic a unei ditamai conducte: http://epitesti.ro/stiri/stiri-stiri/mizilic-pentru-firma-lui-dorel-sampanie-nu-le-dati/.

„Nu s-a intrat în parc, a fost doar puțin extinsă parcarea. În zonă era un blocaj rutier, nu puteam lăsa lucrurile să treneze. Fundaţia este din beton şi pavelele la fel, deci zona nu va fi afectată.”, ne spune viceprimarul. Deci, „călare” cu mașinile pe pietoni! E cu voie de la Primărie!

555 X 222 CAPRA

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3