NOR CURIER 930X122

extindere

EXTINDERE ÎN PITEȘTI

Extindere în Pitești. Serviciul Public de Exploatare a Patrimoniului municipiului Piteşti va investi în acest an în modernizarea și extinderea sistemului de iluminat stradal.

Citiți și: Șofer imobilizat în trafic. Era căutat în toată lumea, dar l-au prins în Argeș

Noi reţele de iluminat public au fost achiziţionate de municipalitate de la furnizorul de energie electrică, iar pentru extindere s-au prevăzut 100.000 de lei.

De asemenea, pentru eficientizarea sistemului de iluminat (inclusiv prin montarea unor corpuri de iluminat economice) se vor cheltui circa 500.000 de lei. Banii vor fi folosiţi pentru studiul de fezabilitate, studii de teren, expertiză tehnică, audit energetic și vize.

Citiți și: Tot ce e mai frumos în lume este la SIMFONIE!

Investiţiile vor fi făcute după parcurgerea etapelor de achiziţie publică stipulate de lege. Zonele vizate vor fi anunțate de municipalitate.

NOR CURIER 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3