EcoMoto 930×122

1907

VICEPRIMAR: FĂRĂ BETON ÎN GRĂDINA PUBLICĂ

Cornel Ionică, viceprimar al Piteștiului, anunța cu ceva timp în urmă că a fost realizat un proiect de reamenajare a Grădinii Publice din municipiu (fostul Parc 1907). Anunțul a provocat emoție printre piteșteni, care, pe bună dreptate având în vedere tristele experiențe de până acum, s-au temut că și de această dată spațiul verde va fi îngropat în beton.

Citiți și: Șofer imobilizat în trafic. Era căutat în toată lumea, dar l-au prins în Argeș

Lucrările au început, dar acestea nu vor viza, dă asigurări viceprimarul, modificări esenţiale, ci doar din punct de vedere peisagistic.

„S-a înţeles greşit că vom modifica Grădina Publică şi că va fi la fel ca în parcul din faţa Colegiului „Brătianu” (n.r. – foto). Practic, în septembrie anul trecut am angajat un tânăr arhitect peisagist, care a venit cu idei privind amenajarea spaţiului verde şi a rondurilor de flori, nu altceva! La primăvară se va vedea cel mai bine despre ce este vorba. Vom merge foarte mult pe plante din pepiniera proprie, pepinieră care este una dintre cele mai mari şi mai importante din ţară.”, ne-a declarat viceprimarul Cornel Ionică.

Citiți și: Tot ce e mai frumos în lume este la SIMFONIE!

Până vedem, nu credem! Sub măreața „administrație” Pendiuc-Ionică, numeroși arbori au fost culcați la pământ, iar nu puține spații verzi, distruse pentru a lăsa loc unor experimente urbanistice de prost gust, în care betonul e rege. Este și cazul micului parc de peste drum de Colegiul Național „I.C. Brătianu”, la care face referire viceprimarul, transformat într-o manieră oribilă: http://epitesti.ro/stiri/stiri-stiri/somn-usor-pitesti-galerie-foto/.

[555x222px]KV_WinterSale_epitesti

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

NOR EXPRES 570×90