Donaris 930 x 122

mioveni

FEERIE! DECOR SPECIAL ÎN MIOVENI

Decor special în Mioveni. Aseară în Mioveni au fost făcute primele probe la instalațiile de iluminat ornamental pentru sărbătorile de iarnă.

Citiți și: 3.000 de lei pentru fiecare nou-născut în acest oraș din județ

Montarea instalațiilor a început încă de luna trecută, fiind vizate zona centrală a orașului, precum și arterele principale și parcurile.

Aranjamentul din acest an este unul special, cu elemente noi, care vor împânzi întregul oraș. Au fost montate diferite forme și modele de candelabre luminoase, cilindri, stele, perdele luminoase, medalioane colorate, figurine sub formă de fulgi de nea și figurine cu simboluri ale sărbătorilor de iarnă.

Citiți și: Acum s-a anunțat: ce s-a întâmplat cu fetița care a căzut de la etaj

Bradul de Crăciun, care va împodobi platoul din Centrul Civic, va fi adus miercuri, 29 noiembrie 2017. Va fi și el pregătit pentru evenimentul de aprindere a iluminatului festiv care dă startul sărbătorilor de iarnă, dar și pentru cea de-a II-a ediție a Târgului de Crăciun, care se va desfășura în centrul orașului în perioada 15-25 decembrie.

New Profesional Consult-555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90