New Profesional Consult 930 x 122

case

FIRMĂ PITEȘTEANĂ, UN NOU COMPLEX DE CASE ÎN GĂVANA

Firmă piteșteană, un nou complex de case în Găvana. O firmă piteșteană, SC Nesa SRL, are în plan construirea în Găvana, pe un teren intravilan de 1.529 de mp, a unui complex de case de locuit. Investiţia ar urma să fie realizată pe un teren situat pe Aleea Seneslau din cartierul Găvana, la nr. 11.

Citiți și: Un scandal incredibil la Auchan! Ce s-a auzit în tot magazinul a șocat pe toată lumea

Dezvoltatorul imobiliar propune construirea unui număr de patru locuințe individuale, cu parter și mansardă. Suprafața construită propusă este de 535,15 mp, iar suprafața desfășurată, de 1.070,30 de mp.

Vor fi amenajate și spații verzi, cu o suprafață totală de 305,80 de mp.

Citiți și: Pitești. Accident grav lângă „Cornul Vânătorului”! Un începător și-a făcut praf mașina

Accesul carosabil și, respectiv, accesul pietonal se vor face din strada Aleea Seneslau (pe limita vestică a proprietății) și din strada Intrarea Despina Doamna (pe limita estică).

Planul Urbanistic de Detaliu (PUD) va fi supus aprobării Consiliului Local Pitești, urmând ca ulterior obținerii acestuia să înceapă lucrările de construire. (Foto: descriptiv) 

555 X 222 POSADA 2

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90