NOR CURIER 930X122

autobuze

FIRME DIN 5 ŢĂRI VOR SĂ LIVREZE PITEȘTIULUI AUTOBUZE ELECTRICE

Firme din 5 ţări s-au înscris la licitaţia organizată de Ministerul Dezvoltării Regionale şi Administraţiei Publice în vederea cumpărării a 40 de autobuze electrice pentru municipiul Piteşti.

Citiți și: A început Simfonia Lalelelor! Live totul pe ePitești!

Investiția face parte dintr-un proiect cu bani europeni elaborat de municipalitatea piteşteană, de ale cărui proceduri de achiziţie publică se ocupă ministerul, ca de altfel pentru toate oraşele care vor să cumpere autobuze electrice.

La licitaţie s-au înscris: Bozankaya Otomotiv din Turcia (care livrează autobuze marca turcă Sileo), New Kopel Car Import din Israel (care livrează autobuze chinezești Byd), Anadolu Automobil Rom (firmă româno-turcă, importator ISUZU), Solaris Bus and Coach din Polonia (care livrează autobuze poloneze Solaris) şi Xiamen Golden Dragon Bus din China (care livrează autobuze chinezești Golden Dragon).

Citiți și: Surprize mult așteptate în Parcul Ștrand

Ofertele sunt analizate acum la Ministerul Dezvoltării, urmând să fie desemnată o firmă câștigătoare.

Rămâne de văzut dacă aceste autobuze vor oferi condiții decente de transport în perioadele caniculare, spre deosebire de autobuzele poloneze Solaris cumpărate pentru Publitrans Pitești în urmă cu câțiva ani (AICI, subiectul pe larg).

555×222 grota rece

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

NOR EXPRES 570×90