Donaris 930 x 122

autobuze

FIRME DIN 5 ŢĂRI VOR SĂ LIVREZE PITEȘTIULUI AUTOBUZE ELECTRICE

Firme din 5 ţări s-au înscris la licitaţia organizată de Ministerul Dezvoltării Regionale şi Administraţiei Publice în vederea cumpărării a 40 de autobuze electrice pentru municipiul Piteşti.

Citiți și: Primăria Pitești caută arhitect șef

Investiția face parte dintr-un proiect cu bani europeni elaborat de municipalitatea piteşteană, de ale cărui proceduri de achiziţie publică se ocupă ministerul, ca de altfel pentru toate oraşele care vor să cumpere autobuze electrice.

La licitaţie s-au înscris: Bozankaya Otomotiv din Turcia (care livrează autobuze marca turcă Sileo), New Kopel Car Import din Israel (care livrează autobuze chinezești Byd), Anadolu Automobil Rom (firmă româno-turcă, importator ISUZU), Solaris Bus and Coach din Polonia (care livrează autobuze poloneze Solaris) şi Xiamen Golden Dragon Bus din China (care livrează autobuze chinezești Golden Dragon).

Citiți și: Lucrări de peste 1.600.000 € scoase la licitație la Bazinul Olimpic din Pitești

Ofertele sunt analizate acum la Ministerul Dezvoltării, urmând să fie desemnată o firmă câștigătoare.

Rămâne de văzut dacă aceste autobuze vor oferi condiții decente de transport în perioadele caniculare, spre deosebire de autobuzele poloneze Solaris cumpărate pentru Publitrans Pitești în urmă cu câțiva ani (AICI, subiectul pe larg).

[555x222px]BlackFriday_ePitesti

Comentarii

Donaris 570×90

Dacă vrei publicitate pe ePitesti.ro trimite mesaj la 0774 587 441 sau un email la [email protected] și te contactăm noi.

Trimite-ne știrea ta pe whatsapp la
0774 587 441