New Profesional Consult 930 x 122

flacăra centenarului

FLACĂRA CENTENARULUI, APRINSĂ ÎN MIOVENI

Flacăra Centenarului, aprinsă în Mioveni. La Catedrala „Sfinţii Apostoli Petru şi Pavel“, preoții au oficiat astăzi slujba de Te Deum pentru eroii din Mioveni ai Primului Război Mondial.

Citiți și: Icoană miraculoasă, „tămăduitoare de cancer și boli grele”, ajunge azi în Argeș

După slujbă s-a mers la Monumentul Eroilor, din Centrul Civic, acolo unde a avut loc un ceremonial militar și religios.

Flacăra Centenarului a fost aprinsă de primarul Ion Georgescu, de președintele Consiliului Judetean Arges, Dan Manu, și de senatorul Șerban Valeca.

Citiți și: Breaking! Decizia instanței pentru Georgescu

Ulterior, urmașilor eroilor din Mioveni ai Primului Razboi Mondial li s-au înmânat diplome de recunoștință pentru sacrificiul înaintașilor lor pe câmpul de luptă.

Au urmat un moment de evocare istorică, prezentat de Muzeul Municipal Câmpulung, un recital  al Fanfarei ”Argeșul” și un scurt program artistic, susținut de ansamblul “Mugurașii Mioveniului” al Centrului Cultural Mioveni.

Alături de cetățeni ai orașului, la eveniment au participat conducerea Primăriei Mioveni, reprezentanți ai Consiliului Local, parlamentari de Argeș, directori de instituții de cultură și consilieri judeteni.

555×222 grota rece

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90