Donaris 930 x 122

gheorghita botarca

FOTO: CUM ARATĂ NOUL PARC DIN TOPOLOVENI

Noul parc din Topoloveni, parte a proiectului privind dezvoltarea urbană integrată a orașului Topoloveni prin crearea, reconversia și refuncționalizarea terenurilor degradate, vacante sau neutilizate din oraș și amenajarea de spațîi verzi, este pregătit să-i primească pe tineri, copii, părinți și bunici după încetarea stării de alertă.

Citiți și: Accident cu victimă în Argeș! Impact violent

Iată cum arată parcul finanțat de Primăria Topoloveni și Fondul European de Dezvoltare Regională prin Programul Operațional Regional 2014-2020 (Programul Operațional Regional 2014-2020, Axa Prioritară 5-Îmbunătățirea mediului urban și conservarea, protecția și valorificarea durabilă a patrimoniului cultural) Marian Toma:

Parcul a fost creat pentru satisfacerea nevoii de liniște și relaxare, crearea pentru oraș a unui loc adecvat care să asigure populației contextul pentru mișcare în aer liber, în condiții de siguranță, cât și amenajarea unor zone care să fie adevărate oaze de liniște, verdeață, care să ofere o priveliște relaxantă tuturor categoriilor de vârstă (amănunte despre proiect, AICI).

Citiți și: Pitești. Nesimțirea în Parcul Trivale se măsoară în amenzi și puncte de penalizare

Totul, în ideea stimulării petrecerii timpului în aer liber și promovarea mișcării.

Ultimele luni, perecute sub semnul strării de urgență/alertă n-au prea fost de bun augur pe acestă linie, însă după eliminarea restricțiilor stabilite la nivel național privind locurile de joacă pentru copii, zona de agrment îi așteaptă pe toți cei care vor să se destindă în natură.

(Foto: Marian Toma  Topoloveni AREA)

555×222 grota rece

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90