New Profesional Consult 930 x 122

autobuze

FURTURI ÎN AUTOBUZE. PÂNĂ CÂND?

Furturi în autobuze. Autorităţile locale din Piteşti au fost sesizate în numeroase rânduri cu privire la prezenţa aproape cotidiană în mijloacele de transport în comun a unor grupuri de femei care fură sau care încearcă să fure din buzunarele şi genţile călătorilor.

Citiți și: Pitești. Veste excepțională! Toată lumea se va bucura

Piteștenii se simt terorizaţi de aceste grupuri, care acţionează cu precădere pe liniile centrale de autobuz (în special 2 şi 19). În ciuda reclamaţiilor şi a faptului că unele dintre femei au fost prinse și amendate, acţiunile antisociale continuă pe mijloacele de transport în comun.

Autorităţile susţin că de la începutul anului şi până acum poliţiştii locali au făcut 17 activităţi de control şi prevenire în autobuzele Publitrans. Amenzile nu le sperie, însă, pe femeile reclamate, care recidivează.

Citiți și: Tot ce e mai frumos în lume este la SIMFONIE!

555 X 222 CAPRA

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3