930×122 CAPRA 5

primăria mioveni

    (GALERIE FOTO) COLINDĂTORI LA PRIMĂRIA MIOVENI

    A devenit o tradiție ca în prag de Crăciun holul Primăriei Mioveni să răsune de glasurile sutelor de copii care colindă.

    Citiți și: 3.000 de lei pentru fiecare nou-născut în acest oraș din județ

    Astăzi, nu mai puțin de 250 de copii și tineri de la unități de învăţământ din oraș (Liceul Teoretic „Iulia Zamfirescu”, Liceul Tehnologic Construcții de Mașini, Școala Generală „George Topârceanu”, Școala „Liviu Rebreanu” și Școala nr. 1), de la Clubul Elevilor Mioveni, de la trupa de dans sportiv Aristocratique dance și de la asociația „Zâmbește și dăruiește” le-au urat sărbători fericite oficialităților locale şi angajaţilor Primăriei.

    La programul artistic și-a dat concursul și trupa de saxofonişti 4 Sax Quartet. Nu a lipsit Moș Crăciun, care le-a dăruit copiilor câte un cadou.

    Citiți și: Anunț important pentru locuitorii acestui cartier! Vor fi afectați

    Conducerea Primăriei Mioveni le mulţumeşte sponsorilor şi asociației “Împreună pentru Orașul Mioveni” pentru pachetele oferite.

    New Profesional Consult-555×222

    Comentarii

    Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

    EcoMoto 570×90