New Profesional Consult 930 x 122

comandament

(GALERIE FOTO) COMANDAMENT DE IARNĂ ÎN MIOVENI

Comandament de iarnă în Mioveni. În Mioveni, comandamentul de iarnă este activ, iar utilajele de intervenție care asigură deszăpezirea sunt în teren 24 de ore din 24, informează Primăria orașului. Potrivit sursei citate, la această oră în Mioveni se circulă în condiții de iarnă, “fără a fi înregistrate probleme deosebite”.

Citiți și: 3.000 de lei pentru fiecare nou-născut în acest oraș din județ

Se acţionează pentru asigurarea circulaţiei normale a autovehiculelor şi a pietonilor “pe toate străzile, arterele şi drumurile orăşeneşti, precum şi pe trotuarele şi căile pietonale de acces către instituţii şi către cele două mari platforme industriale din Mioveni”.

Autorităţile fac apel la cetăţeni “să înţeleagă că planul de deszăpezire se referă la arterele principale, străzi, trotuare, obiective publice și lăcaşuri de cult, iar nu la degajarea zăpezii de pe terenuri private ori pentru accesul în bloc, în case sau magazine și parcări, sarcina pentru acestea din urmă revenindu-le proprietarilor”.

Citiți și: Icoană miraculoasă, „tămăduitoare de cancer și boli grele”, ajunge azi în Argeș

Orice problemă referitoare la deszăpezirea în oraşul Mioveni poate fi semnalată la dispeceratul non-stop al S.Ed.C. Mioveni, la numărul de telefon 0348/457.102, sau la Primărie, la numărul 0348.455.999.

Eco moto 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3