NOR CURIER 930X122

măgdăcești

(GALERIE FOTO) MIOVENI: ȘEDINŢĂ COMUNĂ ROMÂNIA – REPUBLICA MOLDOVA

Mioveni: ședință comună România – Republica Moldova. În Mioveni s-a desfășurat azi după-amiază o ședință comună a Consiliului Local Mioveni și a Consiliului Local Măgdăcești, din Republica Moldova.

Citiți și: Icoană miraculoasă, „tămăduitoare de cancer și boli grele”, ajunge azi în Argeș

Cu această ocazie, a fost ratificată Înțelegerea de Cooperare între Mioveni și Măgdăcești (din raionul Criuleni) și aprobată constituirea unei comisii comune formată din consilieri locali din cele două localități pentru realizarea Planului de Acțiuni pe domenii pentru perioada 2016-2020. Totodată, în semn de prietenie față de frații noștri din Republica Moldova, Consiliul Local Mioveni a aprobat darea spre utilizare Consiliului Local Măgdăcești a unei autospeciale IVECO destinată colectării deșeurilor.

Evenimentul a avut loc în contextul în care între Mioveni și Măgdăcești există un acord de înfrățire, acord care prevede derularea de proiecte comune în administraţie, educație, cultură şi sport.

Citiți și: Exclusiv! Fetița care a căzut iar de la etaj, „e mai critic decât data trecută/Mama țipa foarte tare!”

555 X 222 CAPRA

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

NOR EXPRES 570×90