Donaris 930 x 122

măgdăcești

(GALERIE FOTO) MIOVENI: ȘEDINŢĂ COMUNĂ ROMÂNIA – REPUBLICA MOLDOVA

Mioveni: ședință comună România – Republica Moldova. În Mioveni s-a desfășurat azi după-amiază o ședință comună a Consiliului Local Mioveni și a Consiliului Local Măgdăcești, din Republica Moldova.

Citiți și: Două orașe din Argeș, în topul celor mai mari creșteri ale suprafeței

Cu această ocazie, a fost ratificată Înțelegerea de Cooperare între Mioveni și Măgdăcești (din raionul Criuleni) și aprobată constituirea unei comisii comune formată din consilieri locali din cele două localități pentru realizarea Planului de Acțiuni pe domenii pentru perioada 2016-2020. Totodată, în semn de prietenie față de frații noștri din Republica Moldova, Consiliul Local Mioveni a aprobat darea spre utilizare Consiliului Local Măgdăcești a unei autospeciale IVECO destinată colectării deșeurilor.

Evenimentul a avut loc în contextul în care între Mioveni și Măgdăcești există un acord de înfrățire, acord care prevede derularea de proiecte comune în administraţie, educație, cultură şi sport.

Citiți și: Reduceri pentru cetățenii care își plătesc taxele și impozitele mai devreme

New Profesional Consult-555×222

Comentarii

Donaris 570×90

Dacă vrei publicitate pe ePitesti.ro trimite mesaj la 0774 587 441 sau un email la [email protected] și te contactăm noi.

Trimite-ne știrea ta pe whatsapp la
0774 587 441