New Profesional Consult 930 x 122

mioveni

    (GALERIE FOTO) O NOUĂ GRĂDINIȚĂ, UN NOU DISPENSAR

    O nouă grădiniță, un nou dispensar. Administraţia publică din Mioveni se pregăteşte să inaugureze un nou obiectiv de investiţii: Centrul Multifuncțional din Făget.

    Citiți și: S-a întâmplat astăzi la Mioveni! Se schimbă totul!

    Potrivit conducerii Primăriei, în prezent se mai lucrează doar la amenajările interioare, la relocarea unei fântâni publice care va funcționa în fața clădirii și la consolidarea malului dinspre drum, loc în care se amenajează și o rigolă pentru colectarea apelor pluviale. Clădirea este finisată la exterior, iar curtea interioară (cu spațiile verzi și parcarea aferentă) e gata.

    Lucrările la acest edificiu au început în martie 2015. Ulterior inaugurării sale, pe lângă organizarea de activități cultural-educative, din primăvara anului viitor în acest Centru Multifuncțional vor mai funcționa o grădiniță și un dispensar.

    Citiți și: Accident grav, cu două mașini. O șoferiță de 25 de ani, rănită

    Construită exclusiv cu fonduri de la bugetul local, clădirea dispune de săli pentru cursuri și expoziţii, birouri, sală de spectacole, terasă, vestiare și grupuri sanitare. Curtea interioară este amenajată cu alei pietonale, spaţii verzi, copaci, gazon şi cu un spaţiu de parcare.

    [555x222px]KV_WinterSale_epitesti

    Comentarii

    Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

    NOR EXPRES 570×90