Donaris 930 x 122

Gentea

Gentea, îngrozit de ce a găsit în zona Sălii Sporturilor! S-a făcut curat

Gentea, îngrozit de ce a găsit în zona Sălii Sporturilor! S-a făcut curat.

Citiți și: Zi de sărbătoare marcată de accidente multiple. Încă unul, acum, în Argeș

Ca urmare a demersurilor făcute de Primăria și Consiliul Local Pitești la Guvern, administrația locală din municipiul reședință de județ al Argeșului a preluat de la Ministerul Sporturilor, în sfârșit, o serie de imobile din zona Sălii Sporturilor din Trivale (terenuri și sala).

Primarul Cristian Gentea spune că a trebuit să fie luate măsuri urgente pentru igienizare în zona respectivă.

Citiți și: Situație neplăcută în Pitești. Acești oameni trebuie să știe

ÎNAINTE

„Am preluat terenul de la minister, dar și Sala Sporturilor.

Dar pur și simplu mi-a venit rău când am văzut mizeria din zonă și de pe strada Nicolae Dobrin unde sunt terenurile și sala.

Așa că am luat măsuri imediate, iar zona arată cu totul altfel.

DUPĂ

Mai mare rușinea cum putea să fie ținută zona de către cei care au administrat până acum terenul și sala!”, ne-a declarat primarul Cristian Gentea.

555 X 222 CAPRA

Comentarii

2 comentarii

  • George spune:

    Normal, afară cu ei și sa vină ăia buni de la primărie. Dar la Pitești Arena, sala aia caraghioasă, înghesuită pe șosea , făcută din mulți bani publici, fără parcări, e bine ? Deștepții ăia care au gândit-o , răspund vreodată? Rușinea construcțiilor din lume!

  • Clevetici spune:

    Nu stii ca primarul ne pregateste o „surpriza” cu parcarile de la Pitesti Arena?
    Se vor face parcari pe marginea str. Basarabiei pe partea opusa salii de sport, adica pe spatiul pe care treceau candva conductele Termoficarii (spatiul dintre str. Basarabiei si str. Bucovinei, paralela cu ea).
    Problema ce se va ivi e ca proprietarii de vile de pe Bucovinei de-abia asteapta sa se faca parcari in zona, caci ei isi inghesuie acum masinile pe o straduta ingusta.
    Mai ramane parcarea de la Lidl Prundu – tocmai buna pentru cei ce merg la sala… dar sa vedem cum vor reactiona patronii Lidl-ului.

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

NOR EXPRES 570×90