930×122 CAPRA 5

cristian gentea

Gentea, pe șantierul sensului giratoriu de la Târgul Săptămânal

Gentea, pe șantierul sensului giratoriu de la Târgul Săptămânal
Primarul municipiului Pitești, Cristian Gentea, a fost azi, împreună cu alți reprezentanți ai administrației locale, pe șantierul de pe Calea Craiovei, la ieșirea spre Craiova, acolo unde se lucrează de zor la amenajarea sensului giratoriu din zona Târgului Săptămânal.
Edilul promite să revină în zonă ori de câte ori va fi nevoie, până la finalizarea acestuia care este programată pentru luna iulie a anului 2023. Lucrările sunt realizate din fonduri de la bugetul local de către firma General Trust Argeș SRL, beneficiar fiind ADP Pitești.
„Am urmărit din teren modul în care se lucrează la amenajarea sensului giratoriu Calea Craiovei – Zona Târgului Săptămânal.
Sensul giratoriu de la intersecția străzilor DN 65 – DJ 659, Primăverii cu Calea Craiovei, este foarte important pentru ordonarea traficului din zonă.
Am discutat cu riveranii și le-am oferit asigurări că, până la urmă, vom găsi soluții pentru a rezolva problemele din această intersecție.
Voi reveni în zonă ori de câte ori va fi nevoie!
În final, trebuie să avem condiții de circulație de care toată lumea să fie mulțumită!”, transmite primarul Cristian Gentea.

555 X 222 CUMPANA 2

Comentarii

570×90 MAIA