New Profesional Consult 930 x 122

GH. BOȚÂRCĂ: E O PROSTIE CARE SE REPETĂ. PE MĂSURĂ CE TRECE TIMPUL, E TOT MAI EVIDENTĂ

Reînvestit în funcție, edilul șef al Topoloveniului, Gheorghiță Boțârcă – cel mai longeviv primar de oraș din țară – și-a început mandatul cum nu se poate mai liniștitor pentru proiectele de dezvoltare a orașului pe care vrea să le implementeze.

„Susținerea noastră în Consiliul Local este o susținere majoritară. Avem 9 consilieri, din 15. Asta presupune că putem să adoptăm hotărâri fără să facem apel la colegii noștri de la alte formațiuni politice care primesc misiuni din partea partidelor lor să nu voteze unele proiecte doar de dragul de a face opoziție. Asta e o prostie care se repetă și, pe măsură ce trece timpul, e tot mai evidentă. De-asta și democrația riscă să fie compromisă, așa cum văd că se întâmplă și peste Ocean, în cele mai democratice meleaguri. Să ne uităm la marele scandal din SUA… Până la urmă, vor decide tot mai marii acestei lumi. Iar noi ne vom convinge, pe zi ce trece, în ceea ce ne privește, că această Uniune Europeană are cu totul și cu totul alte priorități decât dezvoltarea țărilor: repartizarea bogățiilor, a resurselor, acolo unde au ei nevoie, căci popoarele o duc din ce în ce mai rău, iar acum, avem și elementele acestea de frică… Dar asta e altă discuție…”, spune, pentru ePitești.ro, Gheorghiță Boțârcă, primarul orașului Topoloveni.

În ceea ce privește administrarea orașul Topoloveni, o parte dintre marile proiecte începute în mandatul precedent sunt în derulare, iar o serie de noi lucrări așteaptă să ia startul.

„Eu mi-am văzut de treabă cu o serie întreagă de proiecte – reabilitarea drumurilor, locuințele ANL, dotarea creșei… Suntem în așteptarea verificării proiectului depus la Agenția de Dezvoltare Sud Muntenia, încep lucrările ce vizează trotuarele aflate de o parte și de alta a Căii București, pistele de bicicletă, stațiile de încărcare electrică etc. Am semnat contractul pentru lucrările de la Liceul Tehnologic. Lucrurile se mișcă în Topoloveni (…)”, mai spune primarul.

Sunt doar câteva dintre proiectele aflate pe agenda primarului reînvestit în funcție la Topoloveni, cu derularea cărora ePitești.ro vă va ține la curent.

555×222 grota rece

Comentarii

Un comentariu

  • Rica spune:

    Un comunist ce vantura de zor teoria conspirației. La pensie tataie, nu te-ai saturat sa fi primar?

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3